Rumour's Shanja

Nimi: Rumour's Shanja
Lempinimi: Anja
Syntynyt: 26.11.2015
Sukupuoli: Tamma
Rotu: Gotlannin Russ
Väri: Musta
Säkäkorkeus: 122cm
rekisterinumero:

Kasvattaja: Rumour Ponies
Omistaja: Suvi VRL-01248
Kotitalli: Cresendo

Koulutustaso: He A, re 50cm
Painotus: Koulupainotteinen

Saavutukset:

Ikääntyminen

1 vuotta - 26.12.2015
2 vuotta - 26.01.2016
3 vuotta - 26.02.2016
4 vuotta - 26.03.2016
5 vuotta - 26.05.2016
6 vuotta - 26.07.2016
7 vuotta - 26.09.2016
8 vuotta - 26.11.2016

Tämän jälkeen ikääntyy satunnaisesti

Luonne

Rumour's Shanja, eli tutuille Anja, on vähän höpsö ponitamma. Anja aina hamuaa mitä vain turvan eteen sattuu. Jos ponia tulee moikkaamaan, voi olla varma että kohta on ihan kuolassa vaatteet. Taskut pitää tietysti tutkia, tai ainakin yrittää, jos sieltä löytyisi nameja. Anja on erittäin perso herkuille ja sen suurinta herkkua onkin porkkana. Jos niitä annat tälle ponille, voit olla varma että se rakastaa sinua jatkossa. Ja kerjää tietysti aina nappisilmillään, jos sinulla taas olisi herkkuja sille. Taluttaessa ei välttämättä tarvitsisi pitää ponista edes kiinni, koska Anja pitää kyllä sinusta kiinni. Tamma hamuilee hihojasi, tai jos hihoja ei ole niin paljasta kättäsi, aivan koko ajan.

Hoitaessa Anja on välillä hieman rasittava, jos sitä ei laita millään tavalla kiinni, se pyörii perässäsi eikä anna harjata rauhassa. Ja kun tamman laittaa kiinni, pitää naru olla tarpeeksi lyhyt. Harjat kannattaa laittaa niin, ettei tämä yletä niihin. Muuten saat kohta keräillä niitä, kun tamma on heitellyt ne pitkin poikin. Kun Anjan saa rauhoittumaan paikoilleen, sujuu hoitaminen ihan sujuvasti. Peseminen ei ole tämän tamman mieleen ja kun pesariin pitäisi mennä, saa sitä lahjoa porkkanalla. Anja yleensä myös yrittää nostella jalkojaan pois veden tieltä ja ties mitä.

Ratsastaessa Anja on vähän sählä, sen keskittyminen on aina alussa pyöreä nolla. Kun jaksaa rauhassa ja kärsivällisesti työskennellä, saa tamman ehkä keskittymään olennaiseen. Mitään säikkyjätyyppiä tamma ei ole, vaikka sen pää heiluu puolelta toiselle ympäristöään tarkkaillen. Kouluratsastus on Anjan juttu, esteillä se ei keskity yhtään ja sen kapasiteettikin on aika pieni. Sileällä Anja pistää parastaan, silloin kun sen saa keskittymään tehtäviin. Laukka on ponitamman vahvin askellaji, jossa se vetää välillä semmosia pätkiä ettei tosikaan. Välillä ei uskoisi että pieni poni voisi tehdä laukkatehtäviä sillä tavalla. Esteitä ei voi nostaa kovinkaan korkeiksi, koska muuten kolisee puomit jo alas. Joskus satunnaisesti Anja väläyttelee ihan hienojakin hyppyjä.

Lastaus ja matkustaminen Anjan kanssa on helppoa, se menee yksin tai porukassa ihan samalla tavalla. Odottelu ei ole myöskään ongelma, kunhan heinät pistää eteen ja välillä jonkun porkkanapalan saa. Kisasuoritukset sujuvat ihan mukavasti, jos on saanut Anjan kuulolle verryttelyssä.

© Nerita

Jälkeläiset


synt, o/t. varsa (isä)

Sukutaulu


isä. Tiilikan Leijonakuningas
ii. Sommarnattens Lejonhjärtä
iii. Till Glädje SWE
iie. Fröken Julie
ie. Mulbery Swer
iei. Hustlery SWE
iee. Clomnie Judirithia
emä. Rumour's Shannon
ei. Kära Anton
KTK-III
eii. Magic SWE
eie. Ann-Carolin
ee. Blåtira Susan
eei. Jägare
eee. Blåogd Vimpel

Kilpailukalenteri


Näyttelyt
00.00.0000 | NJ | Paikka | palkinto | BIS-tuomari
00.00.0000 | VSN | Paikka | palkinto | Pisteet | tuomari

KRJ:n alaiset sijoitukset 0 voittoa ja 0 muuta sijoitusta

Porrastetut
ERJ: pistettä ( taso)
KRJ: pistettä ( taso)
KERJ: pistettä ( taso)
VVJ: pistettä ( taso)

Kilpailee tasolla maiden
Statistiikka: 0:0-0-0-0, Voittosumma 0v€

Valmennukset & Päiväkirja


Ulkoasun © misery @   |   Grafiikka © Ritva's Gallery   |   TÄMÄ ON VIRTUAALITALLI
Kuvat © VRL-01248   |   Luonne ©   |   TÄMÄ ON VIRTUAALIHEVONEN